Aan Moeder Maria Gewijde Kristallen

Maria Kristallen stralen voortdurend de allerhoogste Healing Regenboog Frequenties uit van onze Goddelijke Moeder Kwan en Moeder Maria. Zo verkoop ik in mijn Webshop en mijn Kristalkamer van de Sterrenpoort, hele speciale opgenomen MP3's en door Moeder Maria Gewijde Kristallen. Voorbeelden zijn: Engel Kristallampen van wit seleniet, maar ook mooie ruwe stukjes Mariaglas. Al mijn seleniet stukken verhogen de LeMUria sfeer met de gouden Regenboog Trilling vanuit de Moeder Bron gezonden naar de kamer waar deze Gewijde Kristallen geplaatst worden. Door met de muis of vinger op een van onderstaande foto's staan, komt er info in beeld. Men kan een bestelling plaatsen via mijn Hathor Kristal Webshop: KLIK HIER of persoonlijk, na het maken van een afspraak (zie Contact), in mijn Healing Praktijk: Rosa Spierlaan 14, Oegstgeest iets uit komen zoeken.

 

Op deze foto's staan geopende, gecodeerde, geactiveerde en GEWIJDE seleniet-glas-achtige Kristallen door Moeder Maria, Kwan Yinkan en de Aartsengel Gabriëla te koop. Dit zijn Regenboogfrequenties met de Allerhoogste Kwan Yin Lichtfrequenties van de Goddelijke Moeder. Nergens anders zal je Kristallen vinden waarvan de Trillingsfrequentie zó hoog is! Dit komt omdat de Sterrenpoort een onderdeel vormt van het ‘Wereld Wijde – Ancient Moeder Skull netwerk van LeMUria’. Dit geldt niet alleen voor onderstaande kristallen, maar voor al mijn kristallen.

 

Ook kan ik al jouw Kristallen op LeMUriaanse wijze her-openen en verhogen in trilling. Dit doe ik tijdens het geven van Healingen in de Sterrenpoort, maar ook op Afstand. Wil jij jouw Kristallen laten ontdoen van ongunstige tegenwerkende krachten om vervolgens hun oude Meesterlijke Helende LeMUria vermogens, die er in besloten liggen, terug te krijgen? 
Bestel en luister dan geregeld naar de MP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren van Kristallen Schedels, Draken, Dolfijnen, Engelen etc.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.