Voorbereiding op het lezen van een Gebed

Voorbereiding op gebed

 

> Richt in je huis ergens op een rustige plek een altaartje in met een foto van Moeder Maria of een andere geliefde heilige.

> Steek voor je op deze gewijde website een gebed gaat lezen bijvoorbeeld een LeMUria kaars aan. Deze zijn ingewijd door de Goddelijke Moeder tijdens de vele ceremonies gehouden in de Sterrenpoort in Oegstgeest.

> Zet eventueel op de achtergrond een zacht muziekje aan.

> Ga rustig zitten en ontspan je lichaam d.m.v. een rustige ademhaling en maak de geest stil.

Als je rustig stil zit, laat je dan niet storen door mobiel of deurbel!
Schenk geen aandacht aan opkomende gedachtes of een opkomend gevoel, dan ebben ze vanzelf weg.
Zó  komen lichaam en geest tot rust

Lukt het niet helemaal, raak je toch alsmaar afgeleid? Ga dan bewust metje gedachte je ademhaling volgen én zeg in gedachten: IK ADEM IN - IK ADEM UIT - Dit helpt om de geest te focussen.
Zodra je adem in evenwicht is, zullen de gedachten die opkomen weer rustig weggaan, omdat je ademt en niet denkt! Je komt tot rust en je adem wordt langzamer

Nu is het tijd om je geest op te laten vullen door de helende kwaliteit van de gebeden op deze website, waarbij de Goddelijke Moeder LeMUria Drie eenheid ‘Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin’ aan het hoofd zal staan van een LichtCirkel van Moedergodinnen omringd door de LeMUria Grandmothers, die jou opnemen in hun Sterrenmantel der Liefde

 

Een geregeld leven, een zuiver dieet, goede slaap, een goed evenwicht tussen activiteit en rust en een juiste ademhaling helpen je altijd aan een goede gezondheid.

De beste remedie tegen alle ziektes is geloof. Geloof in haar volmaaktheid wordt pas echt geloof als je volledig durft te vertrouwen in overgave dat alles een specifiek doel heeft in het leven.

Zeg regelmatig gericht positieve affirmaties, met name als je er even helemaal doorheen zit. Tracht het denken in positieve banen te leiden, dus maak niet van een mug een olifant bij het doorlopen van een ziekte. Vertrouw op je Hogere Leiding, Vertrouw op de LichtCirkel van Moedergodinnen o.l.v. Kwan Yin, onze Goddelijke Moeder van Mededogen. Vraag gerust in gebed om haar raad en bijstand.

Op mijn website www.mariavandergeest.com staan specifieke gecodeerde LeMUria Healing MP3's, teksten en gebeden.

Tevens kun je bij mij een Healing Hanger bestellen of een beeldje van Boeddha Kwan Yin, Moeder Maria of een andere Moedergodin, welke speciaal voor jou door haar ingewijd zal worden.